Omgeving Camping 't Séleantsje

Eigenlijk is Friesland een apart land binnen Nederland. De noordelijke provincie heeft een eigen taal (het Fries) en een duidelijke eigen cultuur. In Stavoren spreekt men stadsfries, in Molkwerum sprak men Molkwarders, wat het meeste van het echte fries lijkt en in Hindeloopen wordt nog steeds het Hylpers gesproken, ook op de lagere school is dit weer een lesvak! Dus op een afstand van 10 km, 3 verschillende "talen".

Verken de mooie omgeving van ‘t Seleantsje (o.a. kamperen, chalets en camperplekken) ✓Activiteiten jong en oud » Bezoek en boek nu

Vooral in de zomer is Zuid-West Friesland erg geliefd, dankzij de vele Friese meren waar massaal watersporters en natuurliefhebbers op afkomen.

De Zuidwesthoek is zeker een bezoekje waard. Schitterende vergezichten, prachtige meren, oude boerderijen en de zeer bekende 11 steden zoals: Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum en Bolsward, allemaal binnen een afstand van 25 KM vanaf de camping!

In de winter hoopt elke Fries op strenge vorst, zodat er weer een Elfstedentocht kan worden gereden waarvan de route direct langs de camping loopt.