Activiteiten

Op en rond de camping zijn er veel verschillende activiteiten mogelijk. Zo is er op de camping een actief recreatieteam met een programma voor jong en oud. De sportieve vakantieganger kan zijn/haar hart ophalen met de vele fiets-, wandel- en kanoroutes in de directe omgeving. Ook degenen die meer van een ontspannen verblijf houden zijn hier aan het juiste adres.

Activiteiten in de omgeving

Activiteiten voor jong en oud bij ‘t Seleantsje (o.a. kamperen, chalets en camperplekken) ✓Activiteiten jong en oud » Bezoek en boek nu

In de omgeving zijn verschillende culturele activiteiten te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het schaatsmuseum in Hindeloopen, het beroemde Jopie Huisman museum in Workum, het scheepvaartmuseum in Sneek of het Kazemattenmuseum bij de afsluitdijk. 

In de receptie kunt u terecht voor meer informatie en folders met alles wat er in de directe omgeving te doen is. Ook kunt u hier terecht voor het huren van een fiets, kano of e-scooter.

Tevens vindt u al deze informatie in onze app, download de 'Great Stay' app in de appstore of google play en zoek hier naar 'Seleantsje'.

Alle Tips om je verblijf nog leuker te maken: De VVV-website