Camping faciliteiten

Faciliteiten van ‘t Seleantsje (o.a. kamperen, chalets en camperplekken) ✓Activiteiten jong en oud » Bezoek en boek nu

De receptie

Onze medewerkers van de receptie heten u van harte welkom op onze camping. Tijdens uw verblijf kunt u hier terecht met al uw vragen maar ook voor wandel- en fietsroutes en de leuke tips over de omgeving.

Fiets-, kano- en e-scooterverhuur

Op de camping kunt u e-scooters en fietsen huren, voor de kinderen zijn er kinderfietsen en skelters beschikbaar. Liever het Venetië van t noorden, zoals Molkwerum ooit werd genoemd, vanaf het water verkennen? Huur eens een 1, 2 of 3 persoons kano. De huur is inclusief een waterkaart en tonnetje voor waardevolle spullen. Voor de kinderen zijn er zwemvesten te huur. In de receptie geven wij graag tips en advies over de leukste uitjes, de mooiste routes in zuid-west Friesland.

Broodjesservice

In de receptie kunt u verse broodjes voor de volgende dag bestellen, deze worden ‘s ochtends door de bakker bij ons bezorgd. Helaas komt de bakker op zon- en feestdagen geen broodjes bezorgen, het is dan ook niet mogelijk om voor deze dagen broodjes bestellen.

Sanitair voorzieningen

Onze camping beschikt over een centraal gelegen sanitair gebouw. Hier is het mogelijk om te douchen (€0,50), afwassen (€0,20) en uw chemisch toilet te legen. Tevens zijn er 2 wasmachines en een droger aanwezig, tijdens het hoogseizoen kunnen deze gereserveerd worden om lange wachttijden te vermijden. Munten kunnen in de receptie gekocht worden.

Restaurant Piacco

In het sfeervolle ingerichte restaurant kunt u genieten van een heerlijke lunch, een betaalbare maaltijd of gewoon een bakje koffie met een lekker stuk appeltaart. Bij mooi weer, wat statistisch aangetoond vaker voorkomt in dit gebied dan in de rest van Nederland, kunt u genieten op de terrassen rondom het restaurant. Meer informatie omtrent ons restaurant vindt u hier.

Snackbar

Geen zin om uitgebreid te koken? Kom lekker een patatje en snack halen in onze snackbar. Ook is het mogelijk om pizza’s en diverse hoofdgerechten van Restaurant Piacco mee te nemen naar uw tent of caravan.

Speeltuin

Speciaal voor de kinderen is er een speeltuin, deze beschikt over verschillende toestellen en bevindt zich naast het hoofdgebouw. Voor de iets oudere kinderen staat er aan de achterkant van het hoofdgebouw een tafeltennistafel, batjes en balletjes kunnen in de receptie gehuurd worden.

Gratis WIFI

Op de gehele camping en zelfs op het strand is gratis WIFI beschikbaar. In het hoogseizoen kan door drukte het ontvangst iets minder zijn. Indien u, bijvoorbeeld voor werk, een stabiele verbinding nodig heeft, kunt u hier ook gratis gebruik van maken in ons restaurant, vraag daar naar de code.